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---|---|---|---|
001 | 80310 | ||
010 | _a9789289605052 | ||
090 | _a80310 | ||
100 | _a20091026d2009 k f0pory5003 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aLU | ||
200 | 1 |
_aQuality in VET in European SMEs _e A review of the food processing, retail and tourism sectors in Germany, Ireland and Greece [documento eletrónico] _fEuropean Centre for the Development of Vocational Training |
|
210 |
_aLuxembourg _cOffice for Official Publications of the European Communities _d2009 |
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230 | _aDados textuais (1 ficheiro PDF com 88 p.) | ||
606 | 1 | _aPub CEDEFOP | |
606 | 1 | _aQualidade da formação | |
606 | 1 | _aQualidade da educação | |
606 | 1 | _aPequenas e médias empresas | |
606 | 1 | _aIndústria da alimentação | |
606 | 1 | _aTurismo | |
606 | 1 | _aComércio a retalho | |
606 | 1 | _aFormação profissional contínua | |
606 | 1 | _aPolítica de formação | |
606 | 1 | _aAlemanha | |
606 | 1 | _aGrécia | |
606 | 1 | _aIrlanda | |
675 | _a377 | ||
686 | _a06.09 | ||
710 | 0 | 2 | _aCedefop |
856 | _uhttps://catesoc.gep.mtsss.gov.pt/uploads/3e70071da82686a7fa9257bf14afabb2.pdf |