000 | 00752nam a22002411 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 40295 | ||
090 | _a40295 | ||
100 | _a20040225d1942 k f0pory5003 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aCA | ||
200 | 1 |
_aFood consumption and dietary surveys in the Americas _eresults-methods _fRobert Morse Woodbury _gpref. Edward J. Phelan |
|
210 |
_aMontreal _cInternational Labour Office _d1942 |
||
215 |
_aIV, 64 p. _d24 cm |
||
606 | 1 | _aPub OIT | |
606 | 1 | _aAlimentos | |
606 | 1 | _aNutrição | |
675 | _a341.1 | ||
686 | _aI.C.5.9.1 | ||
686 | _aII.A.5.4 | ||
700 | 1 |
_aWoodbury _bRobert Morse |
|
702 | 1 |
_aPhelan _bEdward J. |
|
712 | 0 | 1 |
_aPortugal. _bJunta da Acção Social. _bCentro de Estudos Sociais e Corporativos |