000 | 01064nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 25585 | ||
010 | _a9282755436 | ||
090 | _a25585 | ||
100 | _a19970507d1995 f0pory5003 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aLU | ||
200 | 1 |
_aWorking conditions in the european meat processing industry _fSonja Nossent, Bert de Groot, Ria Verschuren _ged. lit. European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions |
|
210 |
_aLuxembourg _cOffice for Official Publications of the European Communities _d1995 |
||
215 |
_a93 p. _d30 cm |
||
606 | 1 | _aFundação Europeia para a Melhoria das Condições de Vida e de Trabalho | |
606 | 1 | _aIndústria de carnes | |
606 | 1 | _aCondições de trabalho | |
606 | 1 | _aAmbiente de trabalho | |
606 | 1 | _aSaúde ocupacional | |
606 | 1 | _aSegurança no trabalho | |
675 | _a331.4 | ||
686 | _a13.04 | ||
700 | 1 |
_aNossent _bSonja |
|
701 | 1 |
_aDe Groot _bBert |
|
701 | 1 |
_aVerschuren _bRia |
|
712 | 0 | 2 | _aFundação Europeia para a Melhoria das Condições de Vida e de Trabalho |