000 | 01095nam a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 10528 | ||
090 | _a10528 | ||
100 | _a19920205d1991 k f0pory5003 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aCH | ||
200 | 1 |
_aSkill requirements, vocational training and retraining in the food and drink industries _fSecond session [of the] Food and Drink Industries Committee, Geneva, 1991 |
|
210 |
_aGeneva _cInternational Labour Office _d1991 |
||
215 | _aIII, 29 p. | ||
300 | _aReport III | ||
300 | _aExiste em francês: Les qualifications techniques, la formation professionnelle et le recyclage dans les industries des produits alimentaires et des besoins | ||
606 | 1 | _aPub OIT | |
606 | 1 | _aIndústria da alimentação | |
606 | 1 | _aIndústria das bebidas | |
606 | 1 | _aRequisitos profissionais | |
606 | 1 | _aPrevenção de riscos | |
606 | 1 | _aSaúde | |
606 | 1 | _aBiotecnologia | |
606 | 1 | _aFormação profissional | |
606 | 1 | _aFormação de reconversão | |
606 | 1 | _aPapel da OIT | |
686 | _a08.06.1 | ||
710 | 1 | 2 |
_aFood and Drink Industries Commitee _d2nd Session _eGeneva _f1991 |