000 01095nam a2200301 4500
001 10528
090 _a10528
100 _a19920205d1991 k f0pory5003 ba
101 0 _aeng
102 _aCH
200 1 _aSkill requirements, vocational training and retraining in the food and drink industries
_fSecond session [of the] Food and Drink Industries Committee, Geneva, 1991
210 _aGeneva
_cInternational Labour Office
_d1991
215 _aIII, 29 p.
300 _aReport III
300 _aExiste em francês: Les qualifications techniques, la formation professionnelle et le recyclage dans les industries des produits alimentaires et des besoins
606 1 _aPub OIT
606 1 _aIndústria da alimentação
606 1 _aIndústria das bebidas
606 1 _aRequisitos profissionais
606 1 _aPrevenção de riscos
606 1 _aSaúde
606 1 _aBiotecnologia
606 1 _aFormação profissional
606 1 _aFormação de reconversão
606 1 _aPapel da OIT
686 _a08.06.1
710 1 2 _aFood and Drink Industries Commitee
_d2nd Session
_eGeneva
_f1991